Naon Panjang Idéal tina… Sadayana?

Naon hitungan karakter idéal pikeun tweet? Hiji tulisan Facebook? Pos Google+? Ayat? Hiji domain? Hashtag? Garis matuh? Tag judulna? Sakumaha seueur kecap anu optimal dina judul blog? Sabaraha kecap dina postingan LinkedIn? Hiji tulisan blog? Kumaha ngeunaan sabaraha lami pidéo Youtube anu optimal kedahna? Atanapi podcast? Ted Talk? Presentasi slaidare? Numutkeun ka Buffer, ieu aya pamanggihanna kana kontén naon anu paling sering dibagi. The