Pipa Penjualan B2B: Ngarobih Klik kana Palanggan

Naon ari pipa penjualan? Dina bisnis sareng bisnis (B2B) sareng bisnis ka konsumén (B2C) dunya, organisasi penjualan damel pikeun ngitung jumlah kalungguhan anu aranjeunna ayeuna nyobian ngarobih kana konsumén. Ieu nyayogikeun aranjeunna ramalan ngeunaan naha aranjeunna badé ngahontal tujuan organisasi nalika aya hubunganana sareng jumlah akuisisi sareng nilai. Éta ogé nyayogikeun departemén pamasaran kalayan raos ngadesek pikeun