Addvocate: Identify, Amplify, Ukur, Optimalkeun, Pamaréntah

Perusahaan henteu ngamangpaatkeun kakuatan kuat anu dipiboga sacara internal nalika ngeunaan média sosial. Kami nonton sepanjang waktos nalika perusahaan nganggo 1 atanapi 2 média sosial pikeun ngatur ayana média sosial perusahaan. Aranjeunna kerja keras, aranjeunna ngadistribusikaeun eusi anu saé, tapi aranjeunna dina gelembung nyalira nalika ngamajukeun konténna. Upami anjeun hoyong leres-leres bersaing, naha henteu anjeun ngungkit karyawan pikeun ngabantosan anjeun pikeun promosikeun