Kumaha Panerbit Tiasa Nyiapkeun Tumpukan Tech Pikeun Ngahontal Pamirsa anu Langkung Fragmented

2021 bakal ngajantenkeun atanapi ngarecah éta pikeun panerbit. Taun anu bakal datang bakal ngagandakan tekanan pikeun pamilik média, sareng ngan ukur pamaén anu paling pinter anu tetep tetep hirup. Iklan digital sakumaha urang terang yén éta bakal réngsé. Kami ngalih ka pasar anu langkung fragmentasi, sareng penerbit kedah ngémutan deui tempatna dina ékosistem ieu. Penerbit bakal nyanghareupan tantangan kritis ku kinerja, idéntitas pangguna, sareng panangtayungan data pribadi. Supados

Idéntitas Tatarucingan dina Manajemén Data Palanggan

Krisis Identitas Pelanggan Dina mitologi Hindu, Rahwana, sarjana hébat, sareng raja setan, ngagaduhan sapuluh sirah, ngalambangkeun sababaraha kakuatan sareng élmuna. Huluna henteu tiasa dirusak ku kamampuan morph sareng regrow. Dina perangna, Rama, déwa pendékar, sahingga kedah turun handapeun sirah Rahwana sareng ngarahkeun panah kana haté nyalira na pikeun meuncit anjeunna saé. Di jaman modéren, konsumenna mirip sareng Rahwana, sanés dina hal na