Pusat Preferensi Cloud Marketing Salesforce: AMPScript sareng Conto Halaman Cloud

Carita leres ... karir kuring leres-leres angkat langkung dasawarsa ka tukang nalika kuring ngamimitian jabatan salaku Konsultan Integrasi pikeun ExactTarget (ayeuna Salesforce Marketing Cloud). Pakasaban kuring nyandak kuring di panjuru dunya ngabantosan perusahaan pikeun ngembangkeun integrasi anu jero sareng platform sareng kuring ngawangun seueur élmu lembaga ngeunaan platform anu kuring naék janten Produk Manager. Tantangan Manajer Produk pikeun organisasi anu saacanna dipimilik ku pamekar tungtungna dipimpin