AudioMob: Ngirining Penjualan Taun Anyar Ku Iklan Audio

Iklan audio nyayogikeun cara anu épéktip, sasaran pisan, sareng merk aman pikeun mérek pikeun motong sora sareng naekeun penjualanana dina Taun Anyar. Kebangkitan iklan audio kawilang anyar di industri di luar radio tapi parantos nyiptakeun buzz anu gedé. Diantara geroan éta, iklan audio dina gim sélulér ngukir platformna nyalira; ngaganggu industri sareng ngembang pesat, mérek ningali kaliber iklanna langkung luhur

Naha Iklan di buruan sosial dianggo?

Dina hal bola panon sareng bentang perhatian, teu aya saluran distribusi tunggal anu tiasa bersaing sareng gim sosial. Jalma-jalma di saluruh dunya nyéépkeun sakitar 200 juta menit sapoé maénkeun Angry Birds. Kaulinan anyar Zynga, Cityville, narik 100 juta pangguna dina bulan kahijina waé. Pemasar tiasa nyobian nyulik sapotong pie kaulinan ku cara nyelap dina sababaraha kaulinan kasual anu nampilkeun mérekna, tapi kamungkinan aya gim anu sapertos kitu bakal teras bulak upami dibandingkeun

Sesuatu Jahat Ku Ieu Datang…

Naha anjeun kantos raos yén aya kajadian anu leres-leres parah pisan? Screenshot Vista ngeunaan Ngajalankeun dina MacBookPro abdi sareng Parallels 3.0 sareng OSX Leopard.