Perusahaan nganggo Média Sosial Pikeun Ngaramal Paménta: PepsiCo

Paménta konsumén dinten ayeuna robih langkung gancang tibatan sateuacanna. Hasilna, peluncuran produk énggal gagal dina harga anu luhur pisan. Barina ogé, akurat nganilai pasar sareng ngaduga paménta peryogi terabytes data, anu dibasajankeun angka penjualan, transaksi e-commerce, sejarah luar-saham, rata-rata harga, perencanaan promosi, acara khusus, pola cuaca, sareng seueur faktor anu sanés. Pikeun nambihan éta, kaseueuran perusahaan tetep teu maliré kana pentingna nerapkeun dialog konsumén online pikeun ngaduga ngagaleuh kahareup

3 Konci pikeun Modernisasi Pangalaman Di Toko… sareng Penghasilan

Akhir minggu ieu kuring balanja di Pasar Kroger énggal. Catetan samping ... upami ngan Kroger panginten investasi ku ayana online aranjeunna sami pentingna sareng ayana ritelna. Abdi nyimpang. Pasar anyar diwangun di seberang jalan ti Kroger sateuacanna. Léngkah dina jero sareng anjeun tiasa ningali kunaon. Bakery sareng roti Artisan anu seger, wéb sareng lokét kéju gourmet khusus, Starbucks, loket sushi, sareng balanja hiji-hiji kanggo orok, cocooan

5 Cara anu Tablet Ngarobih Pangalaman Ritel

Minggu ayeuna kuring balanja di apoték CVS lokal sareng lumayan panasaran nalika kuring memperhatoskeun tampilan multimedia lengkep sareng video sareng sora anu promosi salah sahiji alat cukur listrik. Unit pas dina rak, henteu nyéépkeun seueur rohangan, sareng ngagaduhan spéker panunjuk arah. Kuring anggap éta moal lami teuing sateuacan urang ningali stasiun tablet di ampir unggal bagéan toko pikeun masihan wawasan tambahan kana produk anu aranjeunna promosikeun.

Socialbungy: Platform Pamasaran peer-to-peer anjeun

Iraha waé pangiklan anyar asup kana situs kami sareng aranjeunna ngagaduhan platform pamasaran, kami sering teuleum langkung jero sareng ngalakukeun tulisan ngeunaan aranjeunna. SocialBungy nembé ngadaptar pikeun ngiklankeun jadi kami parios aranjeunna sareng hoyong bagikeun ka anjeun. SocialBungy mangrupikeun acara marketing sareng lead capture tool pikeun iPad (atanapi tablet & PC naon waé) anu dianggo pikeun ngajalankeun kontes, undian, sareng daptar-up. Sampurna pikeun promosi di toko,

Metrik Sumber: Lacak Mésér Dina-Toko tina Facebook

The Source Metrics tracker iklan di toko nyayogikeun pangecér sareng analytics anu mangrupikeun hasil langsung tina platform Iklan Facebookna. Total konversi di toko, penjualan ku toko masing-masing, jumlah total sadaya konversi di toko, waktos dinten sadaya konvérsi di toko sareng total pendapatan barang anu dianggap ulang sayogi. Sedengkeun studi nunjukkeun yén iklan Facebook kéngingkeun langkung seueur klik unggal taun, pangaruh ieu nambihan dina garis handapna masih saeutik tina