PRISM: Kerangka Pikeun Ngaronjatkeun Konversi Média Sosial Anjeun

Kanyataanna nyaéta anjeun biasana henteu ngajual dina saluran média sosial tapi anjeun tiasa ngahasilkeun penjualan tina média sosial upami anjeun nerapkeun prosés tungtung nepi ka akhir. Kerangka kerja PRISM 5 urang mangrupikeun prosés anu tiasa anjeun anggo pikeun ningkatkeun konvérsi média sosial. Dina tulisan ieu kami badé ngajelaskeun kerangka 5 léngkah sareng ngalangkungan conto alat anu tiasa anjeun anggo pikeun unggal léngkah prosés. Ieu PRISM: Pikeun ngawangun PRISM anjeun

Mangpaat Stratégi Pamasaran Eusi Anu Saé

Naha urang peryogi pamasaran kontén? Ieu patarosan anu seueur jalma dina industri ieu henteu ngajawab leres. Perusahaan kedah ngagaduhan strategi kontén anu mantep sabab seuseueurna prosés pengambilan keputusan parantos robih, berkat média online, sateuacan prospek kantos ngahontal telepon, beurit, atanapi panto payun bisnis urang. Supados urang mangaruhan kaputusan pameseran, éta penting pikeun urang mastikeun mérek kami