14 Stratégi pikeun Ngaronjatkeun Penghasilan dina Situs Ecommerce Anjeun

Enjing ieu urang bagikeun 7 strategi pikeun ningkatkeun pengeluaran pelanggan di lokasi ritel anjeun. Aya téhnik anu anjeun kedah nerapkeun dina situs ecommerce anjeun ogé! Dan Wang ngabagi tulisan ngeunaan tindakan anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeun nilai keranjang balanja anjeun di Shopify sareng ReferralCandy parantos ngagambarkeun tindakan éta dina infographic ieu. 14 Strategi pikeun Ngaronjatkeun Penghasilan dina Situs Ecommerce Anjeun Ningkatkeun desain toko anjeun ku cara ngumpulkeun umpan balik sareng tés