Pitunjuk pikeun Jargon Desain Grafis

Upami anjeun jinis pamasar anu tiasa nyarios jargon sareng stratégi, anjeun panginten ngalakukeun seueur padamelan ayeuna. Urang nyarios ka jalma IT, pamekar sareng desainer… sareng urang sering narjamahkeun di antara sadayana! Crafted mangrupikeun agénsi digital anu kéngingkeun penghargaan anu ngembangkeun infographic anu saé ieu pikeun ngabantosan jalma-jalma ngartos modél warna sareng format file. Kalayan alat-alat modéren gaduh sababaraha kapadetan gambar sareng format file sareng komprési anu nyayogikeun kagancangan sareng