Aspire: Platform Pemasaran Influencer Pikeun Merek Shopify Pertumbuhan Tinggi

Upami anjeun resep maca Martech Zone, anjeun terang yén kuring gaduh parasaan campur dina pamasaran influencer. Pandangan kuring ngeunaan pamasaran influencer sanés yén éta henteu jalan… tapi éta kedah dilaksanakeun sareng dilacak kalayan saé. Aya sababaraha alesan naha: Paripolah Meuli - Influencers bisa ngawangun kasadaran brand, tapi teu merta ngayakinkeun nganjang ka sabenerna nyieun beuli a. Éta predicament tangguh ... dimana influencer bisa jadi teu katembong bener

The Big Big Deal of Influencer Marketing - sareng Conto

Kuring kedah ngamimitian ku nyarios ulah sono Douglas Karrpresentasi ngeunaan pamasaran influencer di Média Sosial Média Dunya! Naon anu dimaksud Influencer Marketing? Dasarna, éta hartosna ngayakinkeun jalma berpengaruh, blogger atanapi selebriti kalayan pengikut ageung pikeun ngamajukeun mérek anjeun dina rekening online pribadi. Idéalna aranjeunna bakal ngalakukeun éta gratis, tapi nyatana anjeun mayar maén. Ieu pasar anu berkembang sareng pangasilan tiasa ngahasilkeun mérek anjeun kasuksésan ageung nalika diaktipkeun