Naon Dupi Platform Manajemén Aset Digital (DAM)?

Manajemén aset digital (DAM) diwangun ku pancén manajemén sareng kaputusan ngeunaan ingestion, anotasi, katalog, neundeun, panéangan, sareng distribusi aset digital. Poto digital, animasi, vidéo, sareng musik mangrupikeun conto daérah udagan manajemén aset média (sub-kategori DAM). Naon Dupi Manajemén Aset Digital? DAM manajemén aset digital nyaéta prakték administrasi, pangatur, sareng nyebarkeun file média. Parangkat lunak DAM ngamungkinkeun merek pikeun ngembangkeun perpustakaan poto, video, grafik, PDF, témplat, sareng anu sanésna

Naon Dupi Backlinking? Kumaha Ngahasilkeun Backlinks Kualitas Tanpa Putting Domain Anjeun Dina Risk

Nalika kuring ngadenge batur nyebut kecap backlink salaku bagian tina hiji strategi marketing digital sakabéh, abdi condong cringe. Kuring gé ngajelaskeun naha ngaliwatan pos ieu tapi hayang dimimitian ku sababaraha sajarah. Dina hiji waktu, mesin pencari dipaké pikeun jadi directories badag nu utamana diwangun sarta maréntahkeun teuing kawas diréktori a. Algoritma Pagerank Google ngarobah bentang pilarian sabab garapan Tumbu ka kaca tujuan salaku beurat pentingna. A

Naon Exit Intent? Kumaha Ieu Dipaké Pikeun Ngaronjatkeun Rates Konversi?

Salaku bisnis, anjeun parantos nyéépkeun waktos, usaha, sareng artos pikeun ngarancang situs wéb atanapi situs e-commerce anu saé. Ampir unggal bisnis sareng pemasar sami kerja keras pikeun nampi pangunjung énggal ka situsna… aranjeunna ngahasilkeun halaman produk anu saé, halaman badarat, eusi, jsb. Pangunjung anjeun sumping sabab panginten anjeun ngagaduhan jawaban, produk, atanapi jasa anu anjeun pilari. pikeun. Teuing sababaraha kali, sanajan, nu datang datang jeung maca sakabéh aranjeunna