Kunaon Infografis Sohor pisan? Hint: Eusi, Pilarian, Sosial, sareng Konversi!

Seueur anjeun ngadatangan blog urang kusabab usaha anu tetep kuring bagi pikeun ngabagi infografis pamasaran. Sacara sederhana ... kuring resep aranjeunna sareng aranjeunna populér pisan. Aya sababaraha alesan kunaon infographics tiasa dianggo saé pikeun strategi pamasaran digital bisnis: Visual - Satengah tina otak urang dikhususkeun pikeun visi sareng 90% inpormasi anu kami jaga nyaéta visual. Ilustrasi, grafik, sareng poto sadayana mangrupikeun medium anu kritis pikeun komunikasi sareng anu ngagaleuh. 65%

4 Cara Strategis Pikeun Ningkatkeun Eusi Visual Anjeun dina 2020

2018 ningal sakitar 80% pemasar nganggo kontén visual dina stratégi média sosialna. Nya kitu, panggunaan pidéo naék ampir 57% antara 2017 sareng 2018. Kami ayeuna parantos asup kana jaman anu pangguna hoyong kontén anu pikaresepeun, sareng aranjeunna hoyongna gancang. Salian ti ngajantenkeun mungkin, ieu sababna anjeun kedah nganggo kontén visual: Gampang dibéré Sederhana pikeun émut Pikaresepeun sareng pikaresepeun Éta jelas yén anjeun kedah naékkeun buruan pamasaran visual anjeun.

Tip Pamasaran Eusi Top pikeun Nyetir Langkung Lalu Lintas sareng Dursasana

Minggu ayeuna kuring balik deui ka kantor ti nyarios di Sioux Falls dina Konsép ONE Expo. Kuring ngalakukeun presentasi utama ngeunaan kumaha perusahaan tiasa ngaluncurkeun program pamasaran digitalna pikeun ngahémat waktos, ngahémat sumberdaya, ningkatkeun pangalaman digital omni-kanal, sareng - pamustunganana - ngadorong langkung seueur hasil bisnis. Sababaraha saran éta kontra-intuitif kana standar industri sareng prakték pangsaéna. Nanging, éta mangrupikeun hal inti tina intina ... eusi anu luar biasa henteu sering

10 Taktik Média Sosial anu naekeun Babagi sareng Konversi

Sabalikna tina kapercayaan popular, pamasaran média sosial langkung ti ngan ukur konsisten sareng tulisan anjeun online. Anjeun kedah nyiptakeun kontén anu kreatif sareng pangaruh - hal anu bakal ngajurung jalma-jalma hoyong nyandak tindakan. Éta tiasa janten saderhana batur anu ngabagi pos anjeun atanapi ngamimitian konvérsi. Sababaraha suka sareng koméntar henteu cekap. Tangtosna, tujuanana nyaéta janten viral tapi naon anu kedah dilakukeun pikeun ngahontal