Sabaraha Biaya Infographics?

Henteu aya saminggu anu urang teu ngagaduhan infographic dina unggal tahapan produksi na di Highbridge. Tim strategis kami sacara konsisten milari topik anu unik anu tiasa dimangpaatkeun dina strategi pemasaran kontén klien kami. Tim panaliti kami ngempelkeun riset sekundér énggal ti sakitar Internét. Juru dongéng urang nyerat carita ngeunaan konsép anu urang terang. Sareng désainer urang damel kanggo ngembangkeun carita éta sacara visual.

Infographic: Kumaha Campur Up Marketing Kandungan anjeun

Kuring resep infographic ieu ti JBH sareng carita sareng citra anu dihasilkeun nalika anjeun mikirkeun kontén. 77% pemasar ayeuna nganggo pamasaran kontén sareng 69% mérek nyiptakeun langkung seueur eusi tibatan sataun katukang. Sareng sapertos sadayana ngagaduhan rasa pikeun koktail karesepna, penting pikeun diémutan yén pemirsa anjeun rupa-rupa - kalayan seueur anu resep sababaraha jinis kontén tibatan anu sanés. Pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun pamasaran kontén anjeun

10 Taktik Média Sosial anu naekeun Babagi sareng Konversi

Sabalikna tina kapercayaan popular, pamasaran média sosial langkung ti ngan ukur konsisten sareng tulisan anjeun online. Anjeun kedah nyiptakeun kontén anu kreatif sareng pangaruh - hal anu bakal ngajurung jalma-jalma hoyong nyandak tindakan. Éta tiasa janten saderhana batur anu ngabagi pos anjeun atanapi ngamimitian konvérsi. Sababaraha suka sareng koméntar henteu cekap. Tangtosna, tujuanana nyaéta janten viral tapi naon anu kedah dilakukeun pikeun ngahontal

Kunaon Infografis Sohor pisan? Hint: Eusi, Pilarian, Sosial, sareng Konversi!

Seueur anjeun ngadatangan blog urang kusabab usaha anu tetep kuring bagi pikeun ngabagi infografis pamasaran. Sacara sederhana ... kuring resep aranjeunna sareng aranjeunna populér pisan. Aya sababaraha alesan kunaon infographics tiasa dianggo saé pikeun strategi pamasaran digital bisnis: Visual - Satengah tina otak urang dikhususkeun pikeun visi sareng 90% inpormasi anu kami jaga nyaéta visual. Ilustrasi, grafik, sareng poto sadayana mangrupikeun medium anu kritis pikeun komunikasi sareng anu ngagaleuh. 65%