GoDaddy: Ninggalkeun Boobs Tukangeun sareng Nendang Ass

Abdi benci ka GoDaddy. Abdi leres-leres tumaros. Abdi henteu percanten mérek tiasa nyéépkeun jutaan dolar pikeun ngabatesan pamotongan sareng neraskeun ngawangun usaha. Éta mangrupikeun tamparan pikeun pemasar anu damel pisan ngajaga mérekna aya hubunganana, transparan, propésional sareng ngabantosan audiénna. Éta jalan kaluarna anu gampang… sareng sigana tiasa dianggo. Kuring nyarankeun ka sadaya palanggan kuring pikeun ngagunakeun jasa anu sanés sareng tetep jauh. Ku langkungna waktos,