Daptar Ukuran Iklan Standar pikeun Iklan Online

Standar mangrupikeun kabutuhan nalika ngeunaan iklan iklan online sareng ukuran ajakan-to-aksi. Standar ngaktipkeun publikasi sapertos milik urang pikeun ngabakukeun témplat kami sareng mastikeun tata perenahna bakal nampung iklan anu pangiklan parantos parantos diciptakeun sareng diuji di jaring. Kalayan Google Adwords janten master panempatan iklan, kinerja iklan bayar per-klik di saluruh Google nandeskeun industri. Ukuran Iklan Anu Luhur dina Google Leaderboard - 728 piksel lega ku 90 piksel jangkung Setengah Halaman -