Tumuwuh: Ngawangun Dashboard Pamasaran Internet Anu Pamungkas

Kami resep pisan indikator kinerja visual. Ayeuna, urang ngajadikeun otomatis laporan eksekutif bulanan ka klien kami sareng, dina kantor kami, kami gaduh layar ageung anu nembongkeun dasbor real-time tina indikator kinerja konci internét pamasaran sadaya klien kami. Éta alat anu saé - sok ngantep kami terang palanggan mana anu kéngingkeun hasil anu unggul sareng mana anu ngagaduhan kasempetan pikeun ningkat. Nalika ayeuna urang nganggo Geckoboard, aya sababaraha watesan urang

Komunikasi, Gamify, Ramalan sareng Visualisikeun Penjualan

InsideSales.com's PowerSuite ™ mangrupikeun platform manajemén réspon kalungguhan anu nyayogikeun tim penjualan ku sadayana anu diperyogikeun pikeun ngaoptimalkeun prosés jual jauh sareng nempatkeun penjualan kana overdrive. Produk parangkat lunak InsideSales.com didesain pikeun ngaréspon kalungguhan sareng pamundut kalayan gancang sareng tuntas. Ieu ngamungkinkeun para pelanggan pikeun ningkatkeun tingkat kontak sareng kualifikasi sacara dramatis, sareng ngajalankeun penjualan. Produk pikeun Salesforce CRM PowerDialer ™ pikeun Salesforce - Dialer anu pangkuatna di pasar diwangun khusus pikeun dijalankeun dina Salesforce