Kamua: Ngagunakeun AI Pikeun Ngotomatisasi Formulir Rendering Pidéo

Upami anjeun kantos ngahasilkeun sareng ngarékam pidéo anu anjeun pikahoyong dina média sosial, anjeun terang usaha anu diperyogikeun pikeun dipotong unggal format pidéo pikeun mastikeun pidéo anjeun pikaresepeun pikeun platform anu dibagi. Ieu conto anu saé dimana kecerdasan buatan sareng mesin diajar leres-leres tiasa ngabédakeun. Kamua parantos ngembangkeun éditor pidéo online anu sacara otomatis bakal motong pidéo anjeun - bari tetep fokus dina topik - di peuntas

Kumaha Cara Nyiptakeun Visual Anu Pikaresepeun Pikeun Carita Instagram

Instagram ngagaduhan langkung ti 500 juta pangguna aktip unggal dinten, anu hartosna sahenteuna satengah tina pangkalan pangguna pikeun panémbong Instagram atanapi nyiptakeun carita unggal dinten. Instagram Stories mangrupikeun cara anu paling saé pikeun anjeun nganggo pikeun nyambung sareng target audién anjeun kusabab fitur anu luar biasa anu teras-terasan robih. Numutkeun statistik, 68 persén milénial nyarios yén aranjeunna nonton Instagram Stories. Kalayan jumlah pangguna anu seueur nuturkeun babaturan, selebriti,

Xara: Nyiptakeun Dokumén Pemasaran Anu Sacara visual dina Menit

Teu aya dinten anu ngalirkeun yén kuring henteu damel di Illustrator, Photoshop, sareng InDesign sareng kuring teras-terasan frustasi ku henteu konsistén dina unggal alat nawiskeun. Kuring nampi catetan ti tim di Xara saminggu katukang pikeun nyandak mesin penerbitan onlinena pikeun uji coba. Sareng kuring leres-leres kagum! Xara Cloud mangrupikeun alat desain pinter anyar anu dikembangkeun pikeun non-désainer anu ngajantenkeun nyiptakeun bisnis sareng pamasaran visual sareng propésional

Ieu daptar Hadé conto Carita Instagram sareng Studi Kasus

Kami parantos ngabagi tulisan saencanna, Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Carita Instagram, tapi kumaha merekna ngamangpaatkeun éta pikeun ngajalankeun pamasaran sareng penjualan? Numutkeun ka #Instagram, 1 ti 3 tina Carita anu paling sering ditingali tina bisnis Instagram Story Statistics: 300 juta pangguna aktip ngagunakeun carita dina unggal dinten di Instagram. Langkung 50% usaha dina Instagram ngadamel carita Instagram. Langkung 1/3 pangguna Instagram nonton carita Instagram unggal dinten. 20% carita

Tebak cing? Pidéo Vértikal Sanés Ngan ukur Mainstream, Éta Langkung Épéktip

Ngan sababaraha taun ka pengker kuring sacara umum dipoyok ku batur sapagawean online nalika kuring babagi pikiran kuring ngalangkungan pidéo. Masalah na sareng pidéo kuring? Abdi nyepeng telepon sacara vertikal tibatan sacara horisontal. Anjeunna merhatoskeun kaahlian sareng jabatan kuring dina industri dumasar kana orientasi pidéo kuring. Éta pikasieuneun kusabab sababaraha alesan: Pidéo sadayana ngeunaan kamampuanna pikeun mikat sareng komunikasi pesen. Kuring henteu percanten orientasi aya pangaruhna