SDL: Bagikeun Pesen Terpadu sareng Palanggan Global Anjeun

Ayeuna, para pemasar anu milari cara anu paling gancang sareng pinter pikeun ngatur pangalaman palanggan na giliran sirahna nuju awan. Ieu ngamungkinkeun pikeun sadaya data nasabah ngalirkeun sareng kaluar tina sistem pamasaran kalayan lancar. Éta ogé hartosna yén propil palanggan teras-terasan ngamutahirkeun sareng susunan data palanggan sacara otomatis didamel sacara real-time, nyayogikeun pandangan anu terintegrasi pinuh pikeun interaksi palanggan di perusahaan merek. SDL, anu nyiptakeun Customer Experience Cloud (CXC),