10 Fakta Anu Bakal Ngareuwaskeun Anjeun Ngeunaan Média Sosial

Salah sahiji aspék wéb sosial anu kuring resep nyaéta lapangan maén anu sami éta nyayogikeun perusahaan boh alit sareng ageung, ogé kanyataanna éta kénéh Wild West. Salami urang tiasa ngajaga régulator sareng tangan pamaréntah, éta kuring yakin éta bakal terus mekar. Kukituna, kuring sok miffed nalika niténan tulisan blog, infographic, atanapi webinar ngeunaan sababaraha aturan média sosial. Tuh

Kumaha Pamaké Berinteraksi sareng Pinterest

Minggu ayeuna kuring diondang pikeun aya dina panel anu nyarios ka kréatip daérah (audio aya di dieu) dina pendak sareng Majalah Pola. Sugan langkung seueur tibatan kelompok anu sanés, kréatip gaduh kasempetan anu luar biasa pikeun ngamangpaatkeun média sosial visual sapertos Vine, Instagram atanapi Pinterest. Pitunjuk visual ieu ngajelaskeun kumaha pangguna berinteraksi sareng pin, papan, pangguna sanés sareng mérek dina Pinterest. Tina Wishpond statistik Awal dina Pinterest nyarioskeun ngeunaan panerapan gancang ku