Pitunjuk Marketing B2B pikeun Hasil Penjualan

Infographic ieu ti Introhive damel padamelan anu saé dina ngarecah taktik kana saluran pikeun usaha pamasaran ka bisnis (B2B) anu ngajalankeun hasil penjualan. Kuring henteu yakin yén naséhat didieu kedah ditampi sacara harfiah ku unggal organisasi B2B, tapi éta nyayogikeun sababaraha déskripsi anu hébat kumaha saluranna tiasa nguntungkeun usaha penjualan anjeun. Sumberdaya ieu dimaksudkeun pikeun ngabantosan anjeun ngartos bentang pamasaran sareng penjualan B2B supados anjeun tiasa ngaidentipikasi

Introhive: Rencanana, Jual sareng Ngajaga sareng Jual Sosial

Introhive nyayogikeun pandangan perusahaan-hubungan sareng palanggan sareng prospek pikeun nyandak kaputusan sareng tindakan anu didorong data pikeun ningkatkeun prosés penjualan. Introhive nyambung sareng email, akun sosial, sareng data sélulér pikeun ngumpulkeun, nyetak sareng nyayogikeun data anu tiasa dipilampah pikeun ningkatkeun penjualan pikeun prospek sareng konsumén. Introhive nyayogikeun platform anu diperyogikeun pikeun Rencana - ngaidentipikasi, masihan sareng ngaevaluasi sambungan penjualan anjeun ku perusahaan, industri sareng peran. Ngajual - ngenalkeun perwakilan penjualan via hubungan ayeuna ka