3 Fitur dina ios 16 Anu bakal mangaruhan Ritel sareng E-Dagang

Iraha waé Apple gaduh sékrési ios énggal, sok aya kagum anu ageung di antawis konsumen ngeunaan perbaikan pangalaman anu bakal dihontal ku Apple iPhone atanapi iPad. Aya dampak anu signifikan dina ritel sareng e-commerce ogé, sanaos, éta sering diémutan dina rébuan tulisan anu ditulis dina wéb. iPhones masih ngadominasi pasar Amérika Serikat kalayan 57.45% tina pangsa alat sélulér - fitur anu ditingkatkeun anu mangaruhan ritel sareng e-commerce

Balik deui ka Sizzle: Kumaha Pamasar E-Dagang Tiasa Nganggo Kreatif Pikeun Ngamaksimalkeun Panghasilan

Pembaruan privasi Apple sacara dasarna parantos robih kumaha para pemasar e-commerce ngalakukeun padamelan na. Dina sababaraha bulan ti saprak apdet dileupaskeun, ngan ukur perséntase leutik pangguna ios anu milih pikeun nyukcruk iklan. Numutkeun kana apdet Juni panganyarna, sakitar 26% pangguna aplikasi global ngamungkinkeun aplikasi pikeun ngalacak aranjeunna dina alat Apple. Angka ieu langkung handap di AS ngan ukur 16%. BusinessOfApps Tanpa idin eksplisit pikeun ngalacak aktivitas pamaké sakuliah spasi digital, loba

Pangwangun Kode QR: Kumaha Ngarancang sareng Ngatur Kode QR Éndah Pikeun Digital atanapi Cetak

Salah sahiji klien kami ngagaduhan daptar langkung ti 100,000 palanggan anu aranjeunna kirimkeun tapi henteu gaduh alamat email pikeun komunikasi. Urang bisa ngalakukeun hiji email append nu hasil cocog (ku ngaran jeung alamat surélék) jeung urang ngamimitian lalampahan wilujeng sumping nu geus cukup suksés. 60,000 konsumén séjén anu kami kirimkeun kartu pos kalayan inpormasi peluncuran produk anyarna. Pikeun ngadorong kinerja kampanye, kami kalebet