Iklan Paripolah vs. Iklan Kontekstual: Naon Bédana?

Iklan digital kadang meunang rap goréng pikeun expense aub, tapi euweuh denying yén, lamun dipigawé leres, éta bisa mawa ngeunaan hasil kuat. Hal éta téh iklan digital nyandak jangkauan tebih lega ti sagala bentuk pamasaran organik, naha nu mangrupa marketers anu jadi daék méakkeun dinya. Kasuksésan iklan digital, sacara alami, gumantung kana kumaha aranjeunna saluyu sareng kabutuhan sareng kahoyong pamiarsa target.