Sinyal: Tumuh sareng Email, Téks, Sosial sareng undian

BrightTag, platform pamasaran dumasar-awan pikeun pangecér Internét, parantos mésér Signal. Signal mangrupikeun pusat pamasaran terpusat pikeun pamasaran saluran lintas ngalangkungan email, SMS sareng média sosial. Fitur sinyal kalebet: Buletin email - témplat email pre-built, email anu dioptimalkeun ku mobile pikeun dianggo atanapi nyiptakeun anjeun. Olahtalatah téks - ngajalankeun program anu épéktip sareng patuh kana sarat operator seluler. Penerbitan média sosial - nyebarkeun status anjeun dina Facebook sareng Twitter, nganggo URL pondok pikeun ngalacak kontén anjeun.