Kumaha Ngaoptimalkeun Usaha anjeun, Situs, sareng Aplikasi pikeun Milarian Apple

Warta ngeunaan Apple nguatkeun upaya mesin pencari na nyaéta berita anu pikaresepeun dina pendapat abdi. Kuring sok ngarepkeun yén Microsoft tiasa bersaing sareng Google… sareng kuciwa yén Bing henteu leres-leres ngahontal ujung kalapa anu signifikan. Kalayan perangkat kerasna sorangan sareng browser anu dipasang, anjeun panginten aranjeunna tiasa nguih langkung pangsa pasar. Kuring henteu yakin naha aranjeunna henteu acan tapi Google leres-leres ngadominasi pasar kalayan pangsa pasar 92.27% ... sareng Bing ngan ukur 2.83%.

57% Jalma Teu Nyarankeun Anjeun Kusabab…

57% jalma sanés nyarankeun perusahaan anjeun sabab anjeun gaduh halaman wéb mobile anu kirang dioptimalkeun. Éta nyeri ... sareng kami terang Martech Zone nyaéta salah sahijina! Sanaos kami gaduh aplikasi hapé anu hebat, kami terang téma standar standar Jetpack mangrupikeun nyeri pikeun ningali situs kami. Nalika urang teraskeun damel sareng klien kami sareng marios analisa na, éta janten jelas pisan pikeun kami yén klien kami anu henteu dioptimalkeun

Ngaoptimalkeun Gambar Surélék anjeun kanggo Métélikeun Rétina

Salaku tampilan resolusi luhur janten umum-tempat dina ampir unggal alat, penting pikeun pemasar ngamangpaatkeun dampak anu ditawarkeun ku resolusi anu langkung luhur. Kajelasan gambar anu dianggo dina email, contona, tiasa mangaruhan dramatis sareng anu maca email. Nyiptakeun grafik anjeun leres teras nyukuran / skala aranjeunna - sadayana nalika ngaoptimalkeun ukuran file gambar - mangrupikeun kasaimbangan anu rumit pikeun mastikeun anjeun dioptimalkeun pikeun réspon anu pangsaéna

Aplikasi Resmi Google Analytics pikeun iPhone sareng Android

Aplikasi mobile Google Analytics iPhone sareng Google Analytics Android mobile parantos dileupaskeun sahingga anjeun tiasa ngaksés sadaya wéb Google Analytics sareng data aplikasi tina iPhone anjeun. Aplikasi na bahkan kalebet laporan Real Time. Aplikasi na ngaoptimalkeun tata letak laporan Google Analytics sareng kontrol pikeun lingkungan mobile, janten anjeun kéngingkeun pangalaman pangsaéna teu masalah naon waé alat anu anjeun anggo. Salaku conto, aplikasi sacara otomatis ngaluyukeun tampilan pikeun cocog sareng layar anjeun

FirehoseChat: Situs Ngobrol Terpadu sareng Mac, iPhone sareng iPad

FirehostChat mangrupikeun aplikasi anu asli sareng anu aya bewara push sakumaha gampangna tina SMS. Anjeun bahkan tiasa nampi bewara obrolan dina layar konci iPhone anjeun sareng aplikasi sélulérna. Pangguna tiasa diidentipikasi ku lokasi fisikna sareng anjeun tiasa ngaidentipikasi halaman anu aya ogé info sistemna. Versi anu mayar disertakeun ku CSS anu lengkep tiasa disaluyukeun, dukungan sababaraha pangguna sareng riwayat obrolan anjeun. Anjeun panginten kéngingkeun langkung seueur lalu lintas tibatan anu anjeun sadar,