GoDaddy: Ninggalkeun Boobs Tukangeun sareng Nendang Ass

Abdi benci ka GoDaddy. Abdi leres-leres tumaros. Abdi henteu percanten mérek tiasa nyéépkeun jutaan dolar pikeun ngabatesan pamotongan sareng neraskeun ngawangun usaha. Éta mangrupikeun tamparan pikeun pemasar anu damel pisan ngajaga mérekna aya hubunganana, transparan, propésional sareng ngabantosan audiénna. Éta jalan kaluarna anu gampang… sareng sigana tiasa dianggo. Kuring nyarankeun ka sadaya palanggan kuring pikeun ngagunakeun jasa anu sanés sareng tetep jauh. Ku langkungna waktos,

Naon Réréncangan Facebook anu Saleresna Pantes?

IPO Facebook parantos sumping sareng teu aya sareng teu kakirangan opini kumalayang di sakuriling blogos naha éta suksés atanapi henteu sareng naon anu bakal kahareup pikeun pangguna Facebook. Henteu janten masalah pikiran anjeun kanyataanna tetep Facebook ngangkat $ 16 milyar dina soré saatos naékkeun harga udagan na dua kali sareng ngagaduhan IPO panggedéna ka-3. Kuno Creative nembé nyandak nomer IPO Facebook sareng ngempelkeun nomer anu énggal