Anjeun Tetep Nganggo Kecap Éta "Kreatif"…

Robert Half Technology sareng The Creative Group nerbitkeun studi sareng infographic, Digital Marketing Dissonance, dimana 4 tina 10 CIO nyatakeun yén perusahaanna henteu gaduh dukungan anu diperyogikeun pikeun proyek pamasaran digital. Sanaos kuring henteu percanten éta akurat, panilitian teras ngarecah sababaraha data kana dua émbér, éksékutip IT sareng éksékutip kreatif. Kuring henteu yakin yén kuring yakin aya sababaraha jinis korélasi antara janten jalma IT atanapi janten jalma kreatif.