Hoax Marketing? Papan iklan Billboard Undersea Ivar

Numutkeun kana Youtube, 72 jam pidéo diunggah unggal menit! Pangguna Twitter tweet 400 jutaan kali per dinten. Di dunya anu rame pisan, sesah pikeun produk, halaman wéb, atanapi jasa anu tiasa didangukeun. Éta bahkan langkung sesah upami teu aya anu saleresna luar biasa ngeunaan barang anu dipasarkeun. Saban dinten, para pemasar dihadapkan ku tantangan pikeun naék ti luhur. Dina harepan stimulasi kreatif, kuring kana 2009

Indy Business Makeover: Deadline is Isukan!

Nalika kuring turun di Houston, salah saurang panyatur nyatet kumaha perusahaan bakal nyéépkeun langkung seueur artos di lobi na tibatan anu bakal aranjeunna ayana online. Teu aya anu naroskeun ka pabrik sofa naon pangunjungna dina sofa kulit anu saé kanggo lobi - tapi sadayana motong sareng pahat jauh ku biaya halaman wéb anyar. Seueur teuing perusahaan anu teu merhatoskeun strategi éta - teuing sibuk sareng arus aranjeunna