Pariksa Kakuatan Sandi nganggo JavaScript sareng Ekspresi Biasa

Kuring nuju ngalakukeun panilitian pikeun milari conto anu saé tina pamariksaan Kakuatan Sandi anu ngagunakeun JavaScript sareng Ekspresi Biasa (Regex). Dina aplikasi dina padamelan kuring, kami ngalakukeun tulisan deui pikeun verifikasi kakuatan kata sandi sareng éta rada teu merenah pikeun pangguna kami. Naon ari Regex? Ungkapan biasa mangrupikeun sekuen karakter anu ngartikeun pola milarian. Biasana, pola sapertos kitu dianggo ku algoritma milarian senar pikeun mendakan atanapi mendakan na

Agénsi Anjeun Nguseup

Kamari, kuring nyarios di Detroit di markas perusahaan internasional anu ngagaduhan puluhan anak perusahaan. Presentasi kuring sajam sareng fokus kana cara ningali analytics anu béda… milari inpormasi anu aranjeunna bahkan henteu sadar aya atanapi kumaha éta mangaruhan bisnis online. Presentasi ngagaduhan sababaraha ulasan anu hadé sareng dua jam saatosna, kuring masih henteu angkat ti Detroit. Kuring linggih sareng ngobrol sareng pamimpin Pemasaran ti sababaraha

Akhirna, Pangaruh ku Kata Kunci

Dinten ayeuna mBlast ngaluncurkeun vérsi anyar anu gratis ngeunaan solusi mPACT na. mPACT didesain tina dasarna pikeun ngabantosan pangguna pikeun mendakan sora anu mangaruhan pangaruhna dina pasar ku hal-hal anu aranjeunna carioskeun dina blog, tulisan online, Twitter, Facebook sareng toko online anu sanés. Di mBLAST, kami yakin hiji-hijina cara pikeun ngukur pangaruh sora nyaéta ku ningali topik sareng kecap konci anu nyerat sora. Seuseueurna

Reputasi mangrupikeun Kalangkang Gelap Otoritas

Warta lengkep tina sababaraha carita luar biasa ngeunaan kamanusaan anu anyar: Alex Rodriguez ngaku kana stéroid (anéhna disingkirkeun tina halaman berita AROD MLB.com) Michael Phelps difoto pot roko. Anjeunna teras kaleungitan perjanjian dukungan ageung sareng Kellogg's. Malah Barack Obama parantos gaduh sababaraha minggu anu sesah, nyobian mendakan anggota kabinet sareng ngadorong paket stimulus anu parantos tilelep. Aya kamiripan. Masing-masing jalma ieu aya di puncak dunya.

Rusiah pikeun Ngawangun Otoritas sareng Ngamajukeun Blog anjeun

Kuring kantos nyerat sateuacan ngeunaan kumaha ngabantosan Google Alerts salaku strategi pikeun manajemén reputasi. Ieu tip anu hadé pikeun anjeun pikeun nyetir otoritas pikeun diri, produk atanapi jasa anjeun sareng ngabantosan ngamajukeun situs atanapi blog anu ngamangpaatkeun Jawaban LinkedIn sareng Google Alerts. Pikeun istilah anu anjeun badé ngawangun otoritas dina jero LinkedIn, ngadamel Google Alert! Pilih "Wéb" salaku jinisna sareng "sakumaha-kajadian-kajadian" sakalian. Conto: Upami kuring hoyong