Kumaha Campur Up Kandungan Marketing Anjeun

Kuring resep infographic ieu ti JBH sareng carita sareng citra anu dihasilkeun nalika anjeun mikirkeun kontén. 77% pemasar ayeuna nganggo pamasaran kontén sareng 69% mérek nyiptakeun langkung seueur eusi tibatan sataun katukang. Sareng sapertos sadayana ngagaduhan rasa pikeun koktail karesepna, penting pikeun diémutan yén pemirsa anjeun rupa-rupa - kalayan seueur anu resep sababaraha jinis kontén tibatan anu sanés. Pikeun ngabantosan anjeun ningkatkeun pamasaran kontén anjeun

Nagara Pamasaran Media Sosial 2015

Kami ngabagi propil sareng inpormasi demografi dina unggal jaringan sosial anu populér, tapi éta henteu nyayogikeun seueur inpormasi ngeunaan parobihan parobihan sareng pangaruh média sosial. Mobile, eCommerce, iklan tampilan, hubungan masarakat komo pamasaran search engine nuju kapangaruhan ku pamasaran média sosial. Kanyataanna nyaéta ... upami bisnis anjeun henteu pamasaran dina média sosial, anjeun kaleungitan kasempetan ageung. Nyatana, 33% pemasar ngaidentifikasi média sosial salaku a

Nagara Pamasaran Milarian dina 2015

Abdi nembé nyarios ka grup anu kuring sering diulem deui nyarios salami 5 taun ka pengker. Dina hiji waktos dina paguneman topik janten panggunaan kecap konci. Rahang murag nalika kuring bébéja ka pemirsa lirén ngahariwangkeun ngeunaan kapadetan kecap konci sareng panggunaan sapanjang eusina. Nalika kuring masih mikirkeun kecap konci anu saé pikeun digunakeun dina judul tulisan, pikeun sabagéan ageung kuring yakin anjeun langkung saé