AddShoppers: Platform Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers ngabantosan anjeun ningkatkeun pendapatan sosial, nambihan tombol bagi sareng nyayogikeun anjeun analisa kumaha sosial mangaruhan perdagangan. AddShoppers ngabantosan panyadia ecommerce ngungkit média sosial pikeun ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Tombol bagi hasil, hadiah sosial, sareng aplikasi bagi paméséran ngabantosan anjeun kéngingkeun saham sosial anu langkung teras tiasa ngajantenkeun penjualan sosial. Analitik AddShoppers ngabantosan anjeun ngalacak pangunjung anjeun sareng ngartos saluran sosial mana anu dikonversi. AddShoppers ningkatkeun Dursasana konsumén ku ngahijikeun

Tinjauan Blog: Dave Woodson, Konsultan Média Sosial

Dave Woodson mangrupikeun konsultan média sosial sareng téknologi anu ngabantosan usaha ku ayana online. Dave ngalakukeun ulasan anu hadé pikeun buku blogging anu kami tulis sareng pasang di Barnes sareng Noble. Sakumaha jangji, urang nuju ngalakukeun tinjauan blog-na pikeun nyayogikeun sababaraha umpan balik anu konstruktif pikeun ngaturna! Kieu kieu: Henteu langsung katingali naon tujuan blog anjeun pikeun pangunjung anyar. Abdi kedah angkat

Hatur nuhun!

Kuring kedah pisan ngahaturkeun nuhun kana Thanksgiving ieu ... murangkalih anu séhat sareng luar biasa, babaturan anu saé, sareng padamelan impian. Sedengkeun pikeun blog kuring, jalma anu paling kuring hatur nuhun nyaéta YOU! Ieu daptar komentator dina blog kuring (dina raraga jumlah koméntar!). Dursasana anjeun dina blog ieu mangrupikeun kakuatan anu nyababkeun kualitas eusi anu kuring nyobian nempatkeun di dieu dinten-dinten. Mike Schinkel modifoo