Genius Pamasaran Jim Irsay

Dinten Minggu, Indianapolis Colts ngéléhkeun Tennesse Titans janten Juara Kidul AFC. Sateuacan pertandingan, Nanging, anu gaduh Colts Jim Irsay ngalaksanakeun kampanye pamasaran anu leres-leres cemerlang dina Twitter. Upami anjeun henteu terang kana detil na, hayu urang marios tweet Irsay ti 31 Désémber: NGANGGO PRIUS JEUNG $ 4K — Dina 1:15 siang dinten Minggu ieu bakal aya Prius hideung diparkir di plaza luar kalér di luar Stadion Minyak Lucas… NGANGGO PRIUS

Naha Anjeun Nyandak Myers-Briggs? ENTP?

Urang sadayana hate dialungkeun kana ember, tapi kuring ngagaduhan paguneman anu hébat sareng batur dina Myers-Briggs. Hasilna henteu pernah beda-beda dina dasawarsa ka tukang, kuring ENTP. Ieu mangrupikeun petikan: ENTP ngahargaan kamampuanana pikeun ngagunakeun imajinasi sareng inovasi pikeun ngungkulan masalah. Percanten kana kapinteranna pikeun nyingkirkeun aranjeunna tina kasulitan, aranjeunna sering mopohokeun pikeun nyiapkeun cekap pikeun kaayaan naon waé. Karakteristik ieu, digabungkeun sareng kacenderunganana pikeun nganggap enteng