Infographic: 46% Konsumén Anggo Média Sosial dina Kaputusan Mésér

Waktu maca: 2 menit Abdi hoyong anjeun ngalakukeun tés. Buka Twitter sareng milari hashtag anu aya hubunganana sareng bisnis anjeun sareng turutan pamimpin anu muncul, buka Facebook sareng milarian grup anu aya hubunganana sareng industri anjeun sareng gabung, teras buka LinkedIn sareng gabung sareng grup industri. Méakkeun 10 menit sapoé dina unggal pikeun minggu hareup teras ngalaporkeun deui naha éta pantes. Éta bakal janten. Anjeun bakal diajar

Ngembangkeun Teras Sosial Anjeun

Waktu maca: <1 menit Di industri urang, resume sosial mangrupikeun sarat. Upami anjeun calon milarian padamelan di média sosial, langkung saé anjeun gaduh jaringan anu hébat sareng ayana online. Upami anjeun calon milarian padamelan dina optimasi mesin pencari, langkung saé kuring tiasa mendakan anjeun dina hasil pamilarian. Upami anjeun calon milarian padamelan pamasaran kontén, langkung saé kuring tiasa ningali sababaraha kontén populér dina blog anjeun. Saratna