MC Hammer 2.0 sareng Branding Pribadi

Upami anjeun hoyong nalungtik selebritis anu parantos tiasa nguatkeun deui karirna liwat média sosial, conto anu munggaran kuring bakal MC Hammer. Sadayana parantos ningali Behind the Music sareng naékna sareng turunna MC Hammer salaku ikon pop. MC Hammer sacara épéktip ngamanpaatkeun média sosial pikeun ngalebetkeun deui dirina kana budaya modéren deui. Upami anjeun ragu-ragu ngadangukeun… entong. Anjeunna jalma anu marahmay, calakan sareng rendah haté - sampurna pikeun

Média Sosial sareng Karyawan Conundrum

John Jantsch naroskeun patarosan anu hadé, Naha anjeun ngagaduhan Media Sosial Non-Bersaing? Patarosan anu sanésna nyaéta, "Naha perusahaan tiasa nerapkeun média sosial teu bersaing?" Pengadilan sacara tradisional henteu ningali kana larangan anu ditetepkeun ku dunungan kana hak karyawanna pikeun milarian sareng milarian artos. Kusabab beuki seueur perusahaan anu kapaksa ngagunakeun média sosial sareng ngadorong para karyawanna pikeun ilubiung, kumaha urang ngarepkeun tilas pagawé henteu? Mangrupikeun masalah pikeun perusahaan, tapi

Henteu kunanaon Nolak Komén Negatif

Nalika kuring nyarita, sakumaha atuh kiwari, ka hadirin jalma bisnis panasaran ngeunaan blogging, ieu pernyataan yén mindeng robah a bohlam lampu di huluna maranéhanana. Sumuhun. Anjeun tiasa sedeng koméntar. Leres. Henteu kunanaon nampik koméntar négatip. Kuring nyarankeun ka sadaya bisnis pikeun moderat koméntar. Kuring ogé ngadorong jalma bisnis anu sami, sanaos, nganalisis kasempetan sareng résiko anu aya hubunganana sareng koméntar négatip. Lamun hiji kritik konstruktif éta actionable