Pamasaran Média Sosial Gagal

Taun kamari, kuring nyerat tulisan kanggo ngaréspon Jonathan Salem Baskin, ngaluarkeun kacuali kana idéna yén Média Sosial tiasa bahaya pikeun perusahaan. (Kuring saleresna sapuk sareng anjeunna dina seueur perkiraan). Waktos Ieu - dina pendapat abdi - Mr. Baskin dipaku éta. Unggal perusahaan parantos ngaluncatan média sosial, ningkatkeun méakkeun pamasaran di arena éta, tapi sababaraha anu ningali hasil anu diarepkeunana. Burger King parantos anggang

Gewang Bahaya Ngahindarkeun Wéb Sosial

Kuring mikir ngeunaan namina tulisan ieu, Kunaon Jonathan Salem Baskin Anu Lepat… tapi kuring saleresna satuju sareng anjeunna dina seueur poin dina jabatanana, The Dangerous Delure of the Social Web Kuring satuju, salaku conto, yén guru média sosial sering nyobian nyorong usaha kana ngamangpaatkeun média tanpa ngartos budaya atanapi sumberdaya di perusahaan anu aranjeunna damel. Éta henteu kedah héran, sanaos. Aranjeunna nyobian ngajual produk ... milikna

Naon Ngalangkungan Anjeun?

Kamari kuring tuang siang sareng sobat dalit kuring, Bill. Nalika urang tuang sup tortilla hayam hebat kami di Scotty's Brewhouse, Bill sareng kuring ngabahas momen kagok anu mana kagagalan janten sukses. Jigana jalma anu saleresna berbakat tiasa ngabayangkeun résiko sareng ganjaran sareng polah saluyu. Aranjeunna luncat dina kasempetan, sanajan résiko henteu tiasa dirungkulan ... sareng éta sering nyababkeun kasuksésanna. Upami kuring kaleungitan anjeun, lengket sareng kuring. Ieu hiji