PressRush: Platform Pitching sopan pikeun Teureuh Wartawan

Unggal dinten kuring nampi puluhan nada dina koropak kuring. Seueur diantara aranjeunna anu kirang nyerat, seuseueurna henteu aya hubunganana sareng situs abdi, tapi aya teras-teras emas dina tumpukan spam PR janten kuring merhatoskeun. Kuring nampi pitch minggu ieu dimana emailna nembongan rada béda sareng nyayogikeun pangalaman pitch positip pikeun kuring. Abdi resep kasempetan ieu pikeun nginpokeun teguh hubungan masarakat di tungtung anu sanés

Naon Iklan Pribumi Wéb Anu Kusut Bakal Nganyam

Kuring henteu yakin kana naha anjeun parantos ningali pidéo ieu. Éta henteu aman pikeun dianggo tapi leres-leres lucu ngeunaan topik koran utama sareng publikasi warta tradisional anu hoyong ningkatkeun pendapatan ngalangkungan tampilan iklan pituin, ogé dikenal salaku eusi anu disponsoran. Naon ari Advertising Asli? Iklan pituin mangrupikeun padika pariwara online anu mana pangiklan nyobian narik perhatian ku nyayogikeun kontén dina kontén pangalaman pangguna. Format iklan pituin

Naha Média Sosial Dijagaan Dina Biantara Bébas sareng Pers Gratis?

Ieu mangrupikeun salah sahiji kajadian anu paling pikasieuneun anu ngancam nyarios bébas sareng pers bebas di nagara ieu. Sénat parantos negeskeun undang-undang tameng média anu ngahartikeun jurnalistik sareng dimana hiji-hijina kelas wartawan anu dilindungi nyaéta anu kalibet dina kagiatan ngumpulkeun berita anu sah. Tina pandangan 10,000 kaki, tagihanana sigana sapertos ideu anu saé. LA Times malah nyebatna "RUU pikeun nangtayungan wartawan". Masalahna nyaéta bahasa anu ngadasarna