Sadaya Pamasaran Email Anu Sizzles Sanés Spam

Infographic ieu ti LeadPages, solusi halaman badarat, nyayogikeun sababaraha wawasan anu hadé kana pamasaran email sareng statistik SPAM. Konci pikeun infographic ieu nyaéta sabaraha email anu sah dina folder sampah. Kasempetan éta dimana ogé seueur anjeun. Email dumasar ijin terus mingpin pak dina tingkat klik-liwat sareng konvérsi anu luar biasa. Sakitu seueur bisnis nempatkeun sagala usaha pikeun strategi akuisisi pikeun ngajalankeun langkung seueur pangunjung anu aranjeunna hilap