Kandungan Anjeun bau sabab Éta Leungit Unsur-Unsur Ieu

Laporan industri saatos laporan terus ngadukung kanyataan yén hyper-relevansi sareng personalisasi mangrupikeun konci mutlak pikeun ningkatkeun tingkat konvérsi. Janten naha maka pemasar kontén teras-terasan nyerat drivel umum anu sami sareng drivel batur? Tadi wengi kuring ngalakukeun presentasi dina acara Sparks lokal sareng kuring nyebatna: Kandungan anjeun Ngabandungan. Persis Sapertos Anjeun Hoyong. Intina kuring kalayan presentasi éta henteu nyigeung kamampuan jalma nyerat kontén;