MVRK: Peluncuran Acara Virtual 3D

Minggu kamari kuring diulem pikeun tur munggaran kuring dina rohangan konperénsi virtual online. Jujur, bari waktos tina lockdown éta dimaénkeun sareng kuring panginten éta tiasa janten alat anu saé, kuring prihatin éta tiasa janten rada geeky sareng henteu mikat usaha mainstream. Teu sangka éta tiasa langkung sapertos maén video game tibatan leres-leres ayana di lingkungan bisnis anu jero. Nanging, wisata ku

Kumaha Ngubaran panyatur Publik Anjeun

Ieu tulisan anu sakuduna kuring ditulis leuwih ti sataun katukang, tapi kuring termotivasi pikeun nyeratna wengi ayeuna saatos acara anu kuring nyarios. Taun kamari, kuring ngumbara ka Rapid City, South Dakota sareng nyarios di Concept ONE, acara pamasaran bisnis perdana diadegkeun ku Korena Keys, wirausaha régional, pamilik agénsi, sareng South Dakotan anu reueus. Tujuanana Korena nyaéta pikeun nyandak panyatur propésional di luar nagara anu tiasa

Liven: Candak sareng Teraskeun sareng Unggal Hadirin dina Acara Salajengna

Nalika anjeun janten panyatur, salah sahiji tantangan pangbadagna anu anjeun gaduh nyaéta ngaidentipikasi saha anu sumping dina sési anjeun ngarah anjeun tiasa nuturkeun. Pikeun anu ngahadiran, sering nguciwakeun anjeun teu tiasa nuturkeun sareng presentasi sacara lokal. Panyatur sering nawiskeun alamat email dimana pamiarsa tiasa ngirim email ka aranjeunna sareng nyungkeun dek slide. Masalahna nyaéta éta sering telat. Hadirin angkat, hilap alamat emailna sareng anjeun teu tiasa nyambung

Kumaha Pasar sareng Ngamajukeun Acara Salajengna Anjeun Online

Kami parantos nyerat sateuacanna ngeunaan kumaha ngagunakeun média sosial pikeun memasarkeun acara salajengna, sareng bahkan sababaraha spésifik ngeunaan cara ngagunakeun Twitter pikeun ngamajukeun hiji acara. Kami bahkan parantos ngabagi citakan pikeun pamasaran acara. Infographic ieu ti DataHero, Nanging, nyayogikeun sababaraha detil anu hadé dina ngamangpaatkeun email, mobile, sungsi sareng sosial pikeun ngamajukeun sareng memasarkan acara anjeun. Nyandak jalma pikeun ngiringan kana acara anjeun sanés ngan ukur ngeunaan ngajantenkeun acara éta sorangan anu hebat, anjeun kedah masarkeun

Kumaha Pinuh Ngungkit Twitter Pikeun Acara Salajengna

Salah sahiji Obrolan Twitter anu kami resep pisan ilubiung nyaéta Atomic Reach's #AtomicChat. Éta mangrupikeun obrolan anu parantos dihasilkeun, anu parantos direncanakeun sakitar sababaraha topik pamasaran dina Twitter anu kajantenan unggal Senén tabuh 9PM Est. Iraha waé kuring ilubiung, kuring teras-terasan resep kana Twitter anu sampurna salaku média pikeun acara ieu. Abdi sanés ngan ukur jalma anu yakin yén Twitter saé pikeun acara. Julius Solaris, panulis Media Sosial pikeun Acara (ebook gratis!) Percaya éta