Ngartos Generasi Paménta vs Generasi Diterangkeun

Pemasar sering tukeur istilah paménta paménta (demand gen) pikeun generasi timah (lead gen), tapi éta henteu stratégi anu sami. Perusahaan sareng tim penjualan khusus tiasa nyebarkeun duanana strategi sakaligus. Perusahaan sering gaduh tim penjualan asup pikeun ngabales paménta panjualan anu dihasilkeun sareng tim penjualan kaluar pikeun kalibet dina kalungguhan anu dihasilkeun ngalangkungan kagiatan generasi kalungguhan. Upami konversi tiasa diterapkeun online kalayan henteu aya hubungan sareng perusahaan, generasi paménta penting