Naha Anjeun Kedah Kirim Kartu Libur ieu

Sponsor kami di Zoomerang ngaleupaskeun survey liburan sareng mendakan 63% tina 1,000 réspondén bakal ngirim kartu liburan kanggo usum liburan 2011. Dina jaman dimana pembaruan téks, twitter, sareng Facebook mangrupikeun bentuk utama pikeun pembaruan pribadi sadidinten, kartu liburan tetep standar emas pikeun periode dina taun dimana jalma-jalma tujuan ngajaga tradisi tetep hirup. Nganggo analogi saderhana: pesen média sosial pikeun kartu liburan nalika liburan

Apple Nyandak Catetan ti Microsoft?

Sigana unggal minggu kuring ngaunduh pembaruan jasa sanés pikeun Vista. Anyar-anyar ieu, Vista ngagaduhan Service Pack dina dinten anu sami yén Apple ngagaduhan pembaruan 10.5.3 pikeun OS X Leopard. Ti saprak update di Leopard, kuring kantos ngalaman seueur masalah nganggo panyungsi ... naha Safari atanapi Firefox. Dinten ayeuna kuring mutuskeun pasang deui Safari pikeun ningali naha kuring tiasa ngalereskeun ieu sakali sareng sadayana. Nalika kuring ngamimitian masang, kuring éta

OSX Bug: Nyusut Gambar ka 16 Terabytes?

Ieu bug anu cukup kerén (sareng pikaseurieun) anu kuring jalir dinten ayeuna. Abdi hoyong ngarobih ukuran gambar nganggo sawangan tina lebaran 140px dugi ka 100px lega. Pratinjau moal pernah ngaheéat éta nalika kuring diklik OK. Sigana mah kuring terang - tingali kana Ukuran Hasilna.

Sesuatu Jahat Ku Ieu Datang…

Naha anjeun kantos raos yén aya kajadian anu leres-leres parah pisan? Screenshot Vista ngeunaan Ngajalankeun dina MacBookPro abdi sareng Parallels 3.0 sareng OSX Leopard.

Naon Ngalangkungan Anjeun?

Kamari kuring tuang siang sareng sobat dalit kuring, Bill. Nalika urang tuang sup tortilla hayam hebat kami di Scotty's Brewhouse, Bill sareng kuring ngabahas momen kagok anu mana kagagalan janten sukses. Jigana jalma anu saleresna berbakat tiasa ngabayangkeun résiko sareng ganjaran sareng polah saluyu. Aranjeunna luncat dina kasempetan, sanajan résiko henteu tiasa dirungkulan ... sareng éta sering nyababkeun kasuksésanna. Upami kuring kaleungitan anjeun, lengket sareng kuring. Ieu hiji