Kebangkitan Adopsi Dompet Digital Nalika Pandemi

Ukuran pasar pembayaran digital global diperkirakeun tina USD 79.3 milyar dina 2020 dugi ka USD 154.1 milyar dina 2025, dina Sumbangan Tingkat Pertumbuhan Tahunan (CAGR) 14.2%. MarketsandMarkets Upami diémutan, urang teu ngagaduhan alesan pikeun ragu nomer ieu. Upami aya, upami urang jaga kana krisis coronavirus ayeuna janten pertimbangan, tumuh sareng nyoko bakal ngagancangkeun. Virus atanapi henteu virus, naékna pembayaran tanpa kontak parantos aya di dieu. Kusabab dompét smartphone bohong