9 Tip pikeun Nyiptakeun Presentasi PowerPoint Épéktip

Abdi nuju siapkeun presentasi anu kuring lakukeun sakitar 7 minggu ti ayeuna. Sedengkeun panyatur sanés anu kuring terang bakal ngulang deui presentasi bulukan anu sami teras-terasan, pidato kuring sigana bakal saé nalika kuring nyiapkeun, ngahususkeun, latihan sareng nyampurnakeunana jauh sateuacan acara. Tujuanana kuring henteu pernah ngadikte naon anu aya dina layar, éta mendesain slide anu luar biasa anu tiasa dianggo sareng paréntah. Ieu ningkatkeun kognisi boh mémori. Kusabab ampir