Naha Anjeun Pasaran pikeun Konci Kalayan Teu Jumlah Jilid?

Kata kunci mangrupikeun bahasa anu biasa diantara prospek anjeun, halaman wéb anjeun sareng hasil mesin pencari anu anjeun pendakan. Éta penting kusabab kaitanana sareng kamampuan pikeun ngarobih. Pikeun situs sapertos Martech, kecap konci anu lega panginten penting pikeun ngajalankeun kunjungan. Tapi éta ngan kusabab kunjungan sareng popularitas umum mangrupikeun tujuan tina blog ieu. Pikeun bisnis anjeun, kunjungan henteu kedah janten indikator kinerja utami situs anjeun, éta kedahna konversi anjeun. Sababaraha kali,

Kadang Batubara Pamasaran Ngasilkeun Inten

Pemasar nyéépkeun seueur dinten Liburan anu janten penjahat sareng dituduh mengkomersialkeun usumna. Saatos ningali budak awéwé kuring ngawaskeun NORAD pikeun kamajuan Santa di sakumna dunya, kuring panginten panginten pantes nunjukkeun kontribusi positip pamasaran pikeun usum Liburan. Sanaos baju beureum sareng bodas Santa Claus parantos biasa pikeun sababaraha taun, Haddon Sundblom nguatkeun vérsi ieu ku nyiptakeun séri ilustrasi pikeun Coca-Cola di taun 1930-an. Asalna ditujukeun pikeun ngabantosan

Panon gaduh pamariksa éjahan

Minggu ayeuna kuring nembé réngsé maca Righting the Mother Tongue: Ti Olde English to Email, the Tangled Story of English Ejaan ku David Wolman. Anjeun panginten henteu terang naon éta orthography sareng etimologi sareng henteu kunanaon. Kuring terang kuring tukang daging tata basa sareng éjahan, tapi buku ieu ngajantenkeun kuring ngaraos langkung saé ngeunaan kamampuan kuring. Aya jutaan kecap dina basa Inggris, tapi rata-rata lulusan SMA terang ngeunaan