Kumaha Nyiapkeun Lampu 3-Titik pikeun Pidéo Langsung anjeun

Waktu maca: 3 menit Kami parantos ngalakukeun sababaraha pidéo Facebook Live pikeun klien kami nganggo Switcher Studio sareng leres-leres resep kana platform streaming multi-video. Salah sahiji daérah anu kuring badé ningkatkeun nyaéta lampu kami. Abdi sakedik pemula pidéo nalika ngeunaan strategi ieu, janten kuring bakal teraskeun pikeun ngapdet catetan ieu dumasar kana umpan balik sareng tés. Kuring diajar satu ton ti para profesional di sakuriling kuring ogé - sababaraha anu kuring bagikeun di dieu!