Kieu Kumaha Anjeun Henteu Kaduruk ku Influencer Marketing

Kami parantos nyerat sateuacanna ngeunaan sarap pamasaran pangaruh. Salaku jalma anu dibales ti jaman ka jaman salaku pangaruh, kuring teu percanten sabaraha pangaruh hubungan pamasaran anu disiapkeun. Bisi, awal taun ieu kuring diulem ka Brickyard kusabab kuring pangaruh lokal dina média sosial. Aya sakumpulan jalma anu diulem tina média sosial - sadayana kalayan skor luhur dina mesin nyetak pangaruh populér pikeun Indianapolis. The

HeatSync: Perusahaan Kompetitif Kecerdasan sareng Analytics

HeatSync nyayogikeun cara pikeun ngumpulkeun data analitik anu béda tina sababaraha sumber terpadu, ngatur data, nyimpen éta, sareng nampilkeunana dina cara anu nyayogikeun wawasan anu langkung saé ngeunaan tren sareng kinerja halaman wéb. HeatSync narik data tina Alexa, SimilarWeb, Compete, Google Analytics, Facebook, Twitter, Klout, MOZ, CrunchBase sareng WOT pikeun ngalengkepan profil, timeline sareng mesin perbandingan pikeun situs anjeun. Profil Halaman Wéb - Profil Situs Wéb HeatSync nampilkeun pandangan anu lengkep kana sagala aspek

25 Alat Média Sosial Heboh

Penting pikeun dicatet yén platform média sosial rada béda dina tujuan sareng fitur na. Infographic ieu tina Summit Strategi Media Sosial 2013 ngarecah kategori kalayan saé. Nalika ngarencanakeun strategi sosial perusahaan, jumlah pisan pakakas anu sayogi pikeun manajemén média sosial tiasa ageung. Kami parantos nyusun 25 alat anu saé pikeun ngamimitian sareng tim anjeun, dikategorikeun kana 5 jinis alat: Ngadangukeun Sosial, Paguneman Sosial, Pamasaran Sosial, Analisis Sosial

AddShoppers: Platform Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers ngabantosan anjeun ningkatkeun pendapatan sosial, nambihan tombol bagi sareng nyayogikeun anjeun analisa kumaha sosial mangaruhan perdagangan. AddShoppers ngabantosan panyadia ecommerce ngungkit média sosial pikeun ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Tombol bagi hasil, hadiah sosial, sareng aplikasi bagi paméséran ngabantosan anjeun kéngingkeun saham sosial anu langkung teras tiasa ngajantenkeun penjualan sosial. Analitik AddShoppers ngabantosan anjeun ngalacak pangunjung anjeun sareng ngartos saluran sosial mana anu dikonversi. AddShoppers ningkatkeun Dursasana konsumén ku ngahijikeun

Skor Klout Reinvented… sareng Abdi resep!

Kuring kantos nguping ngeunaan Klout sababaraha waktos ka pengker tapi henteu merhatoskeun pisan dugi ka pendak sareng sababaraha tim Klout di Las Vegas. Kuring diuji deui sareng mendakan yén sababaraha skor kirang. Misalna, seueur urang gaduh sababaraha halaman, sababaraha akun, sareng riwayat online anu salami dasawarsa ... tapi Klout henteu kapangaruhan ku sadayana éta. Terakhir Klout ngamutahirkeun skor éta, aranjeunna kaleungitan kuring sadayana. The

Kumaha Klout Gawé?

Angka penting nalika ngeunaan pamasaran online. Kuring parantos kritis kana Klout tapi kuring masih resep yén perusahaan nyobian ngembangkeun métrik saderhana pikeun netepkeun tempat sareng jalma anu pangaruh online. Kuring henteu pura-pura ngartos skor Klout teuing, sareng kuring ogé henteu hariwang teuing. Tapi… tina waktos ka waktos, kuring cek kana skor Klout kuring (aplikasi Klout iPhone hayu anjeun ningalikeun!). Upami anjeun kersa

Naon PROskore anjeun?

Aya seueur gerakan anu kajantenan ayeuna dina industri nyetak. Saur Klout ngagaduhan kritik anu nembé nembé ... éta tangguh janten jelema anu mimiti di blok dina sagala bidang. Kuring bersyukur yén aya anu nyandak tugas tangguh pikeun ngembangkeun skor otoritas munggaran di industri, sanaos, sareng ngarep yén aranjeunna sanggup adaptasi algoritma sareng neraskeun ngembangkeun éta. Salah sahiji pesaing anu kuring tingali ngarayap

Éta Henteu Kantos Sacara Fans sareng Pengikut

Perhatoskeun média sosial média: jumlah pengikut sanés indikator pangaruh anu kuat. Pasti ... éta jelas sareng gampang - tapi ogé teu puguh. Jumlah penggemar atanapi pengikut sering teu aya hubunganana sareng jalma atanapi kamampuan perusahaan pikeun mangaruhan batur. Tujuh Karakteristik Pangaruh Online Pangaruh kedah utamina kalibet dina paguneman anu aya hubunganana. Palaku anu ngagaduhan pengikut bajillion moal hartosna yén aranjeunna tiasa mangaruhan batur ngeunaan produk anjeun