Iraha Konperénsi Online Anjeun Salajengna?

Sababaraha perusahaan anu kuring damel, khususna bisnis ka bisnis (B2B) ningali sababaraha hasil anu luar biasa sareng pangasilan dina investasi ku panggunaan acara maya sareng tradeshow. Abdi parantos lami hoyong ngirimkeun ngeunaan pamasaran acara maya salami sababaraha waktos, sareng nembé nyarios sareng Unisfair, acara virtual anu terkemuka, tradeshow virtual sareng panyedia pameran padamelan online online. Unisfair nawiskeun Software total salaku platform Service, kalebet parangkat lunak konperénsi, webcasting

Tilu Pausahaan Dipilih pikeun TechPoint Mira Awards!

Tilu perusahaan anu kuring caket pisan pakait sareng parantos dicalonkeun salaku finalis pikeun Indiana's Mira Awards: ExactTarget - henteu diragukeun sareng kamekaran sareng kapamimpinan anu hebat yén perusahaan ieu bakal nampi pangajén. Aya potongan sistem ExactTarget anu ngan saukur nolak hukum fisika kumaha gancangna aranjeunna tiasa ngahasilkeun sareng ngirim email. Abdi resep ka 2 satengah taun kuring damel pikeun ExactTarget! Dinten Senén, kuring