3 Conto Kuat Cara ngagunakeun Mobile App Beacon Technology pikeun naekeun Penjualan Eceran

Saeutik teuing usaha anu ngamangpaatkeun kamungkinan anu teu kaungkab tina ngahijikeun téknologi suar kana aplikasi pikeun ningkatkeun personalisasi sareng kamungkinan nutup penjualan sapuluh kali lipat nganggo pamasaran caket vs saluran pamasaran tradisional. Sedengkeun pendapatan téknologi suar mangrupikeun 1.18 milyar dolar AS dina 2018, diperkirakeun ngahontal pasar 10.2 miliar dolar AS dina 2024. Pasar Téhnologi Beacon Global Upami anjeun ngagaduhan bisnis pamasaran atanapi berorientasi ritel, anjeun kedah nimbangkeun kumaha aplikasi

Kroger Chefbot: Kasus Guna Anu Saé Dina Nyayogikeun Nilai dina Média Sosial sareng Téknologi Bot

Kroger mangrupikeun ranté supermarket lokal anu kuring resep pisan. Aranjeunna nawiskeun pangiriman bumi, jemput, pamariksaan diri, scanner Checkout, sareng seueur deui. Perusahaan sadar yén nyayogikeun nilai sareng layanan palanggan paling penting pikeun kasuksésan organisasi. Téknologi, tangtosna, mangrupikeun cara pikeun nampung ieu. Éta henteu hartosna yén jalma sareng prosés henteu janten masalah, éta ngan ukur hartosna yén inpéstasi pikeun masihan nilai ka konsumén anjeun tungtungna mangrupikeun investasi dina persépsi mérek anjeun.

Démografi Toko Online

Sababaraha minggu ka pengker kuring nguji Clicklist, balanja grocery online Kroger. Sistem ieu sampurna, kalayan ton kaunggulan tibatan balanja. Mimiti, kuring tiasa nonton anggaran kuring bari nambihan unggal barang kana karanjang kuring. Kuring tiasa jelas ningali unggal barang anu dijual. Sistem ieu ngalacak produk anu paling umum anu kuring ngagaleuh. Sareng peryogi 10 menit pikeun nyetir, tim Kroger ngamuat mobil kuring, sareng mariksa

3 Konci pikeun Modernisasi Pangalaman Di Toko… sareng Penghasilan

Akhir minggu ieu kuring balanja di Pasar Kroger énggal. Catetan samping ... upami ngan Kroger panginten investasi ku ayana online aranjeunna sami pentingna sareng ayana ritelna. Abdi nyimpang. Pasar anyar diwangun di seberang jalan ti Kroger sateuacanna. Léngkah dina jero sareng anjeun tiasa ningali kunaon. Bakery sareng roti Artisan anu seger, wéb sareng lokét kéju gourmet khusus, Starbucks, loket sushi, sareng balanja hiji-hiji kanggo orok, cocooan

Wawasan anu Menarik kana Kumaha Kecerdasan Berbasis Lokasi nyaéta Ngabantosan Pamasaran Mobil

Sababaraha taun ka pengker, kuring ngiringan latihan ku rekomendasi ti sobat Doug Theis dina jaringan. Doug mangrupikeun jaringan anu pangsaéna anu kuring terang janten kuring terang ngiringan bakal mayar ... sareng éta leres-leres. Anu kuring pelajari nyaéta seueur jalma anu ngalakukeun kasalahan nempatkeun nilai dina sambungan langsung, tibatan sambungan anu teu langsung. Salaku conto, kuring tiasa kaluar sareng nyobaan pendak sareng unggal perusahaan téknologi pamasaran ningali naha éta