Kabersihan Data: Pitunjuk Gancang Pikeun Pembersihan Data Ngahiji

Pembersihan gabungan nyaéta fungsi penting pikeun operasi bisnis sapertos pamasaran surat langsung sareng kéngingkeun hiji sumber bebeneran. Nanging, seueur organisasi tetep percanten yén prosés ngagabungkeun purge ngan ukur dugi ka téhnik sareng fungsi Excel anu henteu saeutik pikeun menerkeun kabutuhan anu langkung rumit pikeun kualitas data. Pitunjuk ieu bakal ngabantosan pangguna sareng pangguna IT ngartos prosés ngagabungkeun pembersihan, sareng kamungkinan ngajantenkeun aranjeunna sadar naha timna henteu

Dina 2018, Data Bakal Suluh Ékonomi Wawasan Anu Muncul

Prospék kecerdasan jieunan (AI) ngarobih sadayana ngahasilkeun buzz lumayan dina bunderan pamasaran di 2017, sareng éta bakal neraskeun di 2018 sareng taun payun. Inovasi sapertos Salesforce Einstein, AI munggaran anu komprehensif pikeun CRM, bakal masihan para ahli penjualan wawasan anu teu pernah aya dina kabutuh pelanggan, ngabantosan agén pangrojong méréskeun masalah sateuacan palanggan bahkan nganggap aranjeunna sareng ngantep pamasaran ngadamel pangalaman kana gelar anu teu dimungkinkeun sateuacanna. Perkembangan ieu mangrupikeun ujung anu unggul dina a

5 Diménsi Kaunggulan Operasi Marketing

Salami langkung ti dasawarsa, kami parantos niténan Penjualan Operasi ngabantosan sareng ngalaksanakeun strategi penjualan sacara real-time di organisasi. Sedengkeun Wakil Présidén damel kana strategi jangka panjang sareng kamekaran, operasi penjualan langkung taktis sareng nyayogikeun kapamimpinan sadidinten sareng asah tetep bola ngalir. Éta bédana antara palatih sirah sareng palatih anu nyerang. Naon Operasi Marketing? Kalayan munculna strategi pemasaran omnichannel sareng otomatisasi pemasaran, urang parantos ningali kasuksésan dina industri

Pangaruh Ngumpulkeun sareng Ningkatkeun Data B2B pikeun Pamasaran

Nalika kuring ngamimitian perjalanan perusahaan kuring nerapkeun paningkatan anu teras-terasan, hiji pamendakan anu saluyu sareng ningkatkeun prosés naon waé nyaéta épisiénsi - sareng kasempetan anu salajengna - dina parantosan. Puluhan taun ka pengker na kuring mendakan yén ieu bahkan leres sareng agénsi kami. Hiji conto nyaéta nalika klien kami gaduh omzet dina jajaranna. Nalika kaputusan-pembuat parobihan, langkung sering hubunganana sareng palanggan teu aya résiko. Henteu janten masalah kumaha urang ogé