Kumaha Mindahkeun Loka WordPress anjeun kana Domain Anyar

Nalika anjeun ngoperasikeun situs WordPress anjeun dina hiji host sareng kedah ngalihkeunana ka host anu sanés, éta moal saderhana panginten anu anjeun pikirkeun. Unggal conto WordPress ngagaduhan 4 unsur… infrastruktur sareng alamat IP anu di-host, database MySQL anu ngandung kontén anjeun, file anu diunggah, téma sareng plugins, sareng WordPress nyalira. WordPress ngagaduhan mékanisme impor sareng ékspor, tapi éta dibatesan pikeun kontén anu saleresna. Éta henteu ngajaga integritas panulis, sareng henteu

WordPress pikeun Usaha Leutik

Sedengkeun aya hiji ton jalma dina industri anu ngadorong WordPress, tiasa janten pikasieuneun pikeun usaha alit tanpa téknologi pikeun nyandak conto WordPress na. Ieu mangrupikeun infographic anu hébat anu ngalangkungan hiji jalma atanapi tim ngalangkungan naon anu aranjeunna kedah ngartos sareng atur nalika ngarencanakeun sareng ngalaksanakeun situs WordPress na. Kuring ogé resep infographic ieu kusabab éta ngabutuhkeun pangguna pikeun klik-liwat kana microsite interaktif kanggo ditingali