8 Léngkah Pikeun Nyiptakeun Halaman Pendaratan anu Épéktip

Halaman badarat mangrupikeun yayasan inti anu bakal ngabantosan palanggan anjeun ngalangkungan perjalanan anu ngagaleuh. Tapi naon ari éta? Sareng anu langkung penting, kumaha carana sacara khusus tiasa ngembangkeun usaha anjeun? Singgetna, halaman badarat anu épéktip dirancang pikeun ngajantenkeun calon palanggan nyandak tindakan. Ieu tiasa ngalanggan daptar email, ngadaptar pikeun acara anu bakal datang, atanapi mésér produk atanapi jasa. Sedengkeun tujuan awal bisa jadi béda,

Instapage: Anjeun Sadaya-Dina-Hiji PPC sareng Iklan Kampanye Landing Page Solution

Salaku pamasar, inti tina usaha urang ngusahakeun atribut penjualan, pamasaran, sareng prakarsa iklan anu urang lakukeun pikeun mindahkeun prospek urang sapanjang perjalanan palanggan. Calon konsumén ampir henteu kantos nuturkeun jalur anu bersih ngalangkungan konvérsi, sanaos kumaha endahna pangalamanana. Nalika ngeunaan iklan, biaya akuisisi tiasa lumayan mahal… janten kami ngaharepkeun pikeun ngahambat supados urang tiasa niténan sareng ningkatkeun hasil kampanye urang. A

Kumaha kéngingkeun Seueur-seueurna tina Kampanye Iklan Facebook anjeun ku Halaman Pendaratan

Henteu aya gunana pikeun méakkeun récéh kana iklan online mana waé upami anjeun henteu mastikeun yén halaman iklan anu dikirim ka jalma parantos siap nampi. Ibarat nyiptakeun brosur, iklan TV sareng papan reklameu anu ngamajukeun réstoran anyar anjeun, teras, nalika jalma-jalma dugi ka alamat anu anjeun pasihkeun, tempat na surem, poek, dieusi ku beurit sareng anjeun teu kadaharan. Henteu saé. Tulisan ieu bakal ningali a

Tips Optimisasi Halaman Landing anu Ningkatkeun Tarip Konversi

Teu aya ragu yén ngaoptimalkeun halaman badarat mangrupikeun usaha anu pantes pikeun pemasar naon waé. Email Monks parantos ngahijikeun infographic interaktif komprehensif ieu dina tip optimasi halaman badarat anu ngajalankeun hasil kaukur. Ieu sababaraha stats anu saé pakait sareng optimasi halaman badarat. Présidén Barrack Obama ngumpulkeun tambahan $ 60 juta kalayan bantuan tés A / B Kaca badarat panjang ngagaduhan kamampuan ngahasilkeun dugi ka 220% langkung ngawujud tibatan di luhur tiluan-ka-aksi 48%